top of page

BRUIDSFOTOGRAFIE

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd!

Dan willen jullie natuurlijk nog lang nagenieten van de mooiste dag van je leven!

Laten jullie door mij, jullie trouwdag vast leggen, dan ben je verzekerd van een mooie trouwreportage.

Maak gerust een afspraak voor een geheel vrijblijvend en gezellig gesprek om jullie wensen door te nemen.

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

Als je in verwachting bent is dat een hele speciale tijd. Hoe leuk is het dan om jezelf en je buik, eventueel samen met je partner en/of kinderen te laten vast leggen op de foto.

Rond de 33e-36e week is je buik op z’n mooiste voor een fotoshoot.

NEWBORN FOTOGRAFIE

Een pasgeboren baby is puur, vertederd en lief.

De eerste levensdagen zijn zo bijzonder! De kleine teentjes en de piep kleine nageltjes, dit zijn herinneringen die je nooit wilt vergeten.

Tussen de 6e en 14e dag na de geboorte is het mooiste moment om deze foto’s te maken. De foto’s maak ik bij jullie thuis, ik neem zelf spullen mee die nodig zijn voor deze newbornshoot.

Tip: Reserveer alvast een newbornshoot als je zwanger bent. Rekeninghoudend met de uitgerekende datum boeken we de afspraak alvast in. Zodra je bevallen bent, laat het z.s.m. weten zodat wij de definitieve afspraak met elkaar kunnen bespreken.

KINDERFOTOGRAFIE

Wilt u graag een mooie foto van uw kind(eren), dat kan natuurlijk!

In de studio of op locatie maak ik mooie foto's en zorg ik dat de kind(eren) er perfect op staan. Mochten ze er geen zin in hebben,

wat natuurlijk altijd mogelijk is, dan maken we gewoon een nieuwe afspraak.

GEZINS- EN FAMILIEFOTOGRAFIE

Graag een mooie foto van het gezin of de familie? Of een leuk cadeau geven aan je ouders of grootouders? Laat een mooie foto van jullie zelf maken. Als jullie met meerdere personen op de foto gaan, stem de kleding dan een beetje op elkaar af. Zodat het een mooi en rustig geheel wordt.

bottom of page